Nytt styre i Enneagramforeningen

Posted by
|

I april 2017 takket vi av flere medlemmer av styret gjennom mange år: Kristin Riddervold Mourud, Halvor Grydeland og Christian Brym har vært fantastiske styremedlemmer som har engasjert seg sterkt for å spre kunnskap om Enneagrammet og tilby interessante og varierte

arrangementer for både medlemmer og nysgjerrige nykommere. Foreningen vokser sakte men sikkert, og dette er ikke minst takket være Kristin Aase, som har vært styreleder og foreningens president de siste 4 år.

Det nye styre ledes nå av Trine Kveim, som har vært nestleder i forrige periode. Ny i styre, som nestleder (visepresident) er Trond Solvang. John Budalen er også nytt styremedlem og ansvarlig for økonomien. Kristin Aase, Tom E. Johansen, Claudia Steidl Talgo fortsetter i ny periode.

Kristin, Trond, Claudia, Tom og Trine (John var ikke til stede da bilde ble tatt)

 

Vi har ventet lenge for å få et bilde av hele styre, men har ennå ikke fått det til – så her er bilde fra forrige styremøte. Vi gleder oss til mange flotte arrangementer i framtiden og håper at flest mulig har lyst og anledning til å bli med!

Ta gjerne kontakt med oss på post@iea-norge.no eller via facebook.

3 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge

Gårsdagens foredrag med Kjersti Wold går fortsatt rundt i hodet mitt. Å høre våre forsvarsmekanismer omtalt på en så klok og ikke-dømmende måte hadde enorm effekt. Satt på bussen i morges og observerte hvor mange ganger jeg helt "automatisk" tok ut mobilen. Sikkert 8 ganger! Men ha, jeg tok meg i det, og kjente litt på dagen, formen og tankene mine. Utrolig spennende og berikende. Må huske å gjøre det i morgen også. Takk forresten til alle som kom, det var en fantastisk energi i rommet! #EnneagramRules #individuasjon #forsvarsmekanismer ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge
View on Facebook

Nå snakker vi litt med sidemann...tilbake live om litt. ... See MoreSee Less

View on Facebook
IEAs stiftere: