Nytt styre i Enneagramforeningen

Posted by
|

I april 2017 takket vi av flere medlemmer av styret gjennom mange år: Kristin Riddervold Mourud, Halvor Grydeland og Christian Brym har vært fantastiske styremedlemmer som har engasjert seg sterkt for å spre kunnskap om Enneagrammet og tilby interessante og varierte

arrangementer for både medlemmer og nysgjerrige nykommere. Foreningen vokser sakte men sikkert, og dette er ikke minst takket være Kristin Aase, som har vært styreleder og foreningens president de siste 4 år.

Det nye styre ledes nå av Trine Kveim, som har vært nestleder i forrige periode. Ny i styre, som nestleder (visepresident) er Trond Solvang. John Budalen er også nytt styremedlem og ansvarlig for økonomien. Kristin Aase, Tom E. Johansen, Claudia Steidl Talgo fortsetter i ny periode.

Kristin, Trond, Claudia, Tom og Trine (John var ikke til stede da bilde ble tatt)

 

Vi har ventet lenge for å få et bilde av hele styre, men har ennå ikke fått det til – så her er bilde fra forrige styremøte. Vi gleder oss til mange flotte arrangementer i framtiden og håper at flest mulig har lyst og anledning til å bli med!

Ta gjerne kontakt med oss på post@iea-norge.no eller via facebook.

Kalender

<< sep 2019 >>
mtotfls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Arrangement

Facebook

I går fikk vi en solid innføring i sorg. Ikke visste jeg at sorg er noe som påvirker hele kroppen! Det parasympatiske nervesystem påvirkes og du får «sorghjerne», symptomer som kan ligne på det som skjer når du er stressa, men som opplagt skal behandles annerledes. Mettes klare ord er: du kan ikke gjemme deg fra sorgen. Den er der, og du kan midlertidig få lettet på trykket ved å spise, se på TV, jogge, jobbe mer eller ha sex, men sorgen er der til du anerkjenner den og tar det ene prosent ansvar du har - for ellers er du offer for noe du ikke har kontroll over, og det er du slett ikke.

Dessverre får vi fremdeles høre at «det går over», «dette trenger du ikke å være lei deg for» eller «tiden leger alle sår». Forskning viser tydelig at det er FEIL, men vi sier det; kanskje fordi det er ubehagelig å møte noen som har mistet noe(n), eller fordi vi synes det er pinlig å gråte foran andre.

Det sies at de fleste har opplevd 15 større tap i løpet av de første 15 leveårene. Her scorer typene veldig ulikt i selvrapportering, og Mette hadde noen gode tanker rundt hvorfor bl.a. en 7er for eks. sier at de ikke har opplevd større tap for de er i 20-årene. Utrolig spennende hva hun har funnet, og helt klart et samfunnsproblem at vi er i ferd med å lage sorg til en diagnose, istedenfor å behandle den som det den er: en følelse. Alltid riktig, og alltid forskjellig. Takk, Mette Hvied Lauesen, for en fantastisk ettermiddag!

Har du gått glipp av det kan du gå på hennes hjemmeside og lese mer: www.slipsorgen.dk/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: