Nytt styre er i gang

Posted by
|

 

Nytt styre fra venstre til høyre: Claudia Talgo, Marta Prerovska, Karina Mengel, Dorthe Lie, Tom Johansen og Geir Vang (bakerst)

Styret, som ble valgt 8. mai, hadde sitt konstituerende møte i slutten av juni. Det er mye engasjement i gruppen, og vi er heldige som har så mange flotte mennesker som er villige til å bidra med hver sin kompetanse, sier påtroppende leder Claudia Talgo. Dorthe Lie, som var en av grunnleggerne til foreningen, er nestleder og deler økonomiansvar med leder.

Noe av det viktigste vi gjør for å spre kunnskap om Enneagrammet er å ha arrangementer for alle interesserte, og Tom Johansen har vært spesielt opptatt av dette i mange år. Han fortsetter som arrangementsansvarlig, sammen med nytt (vara)medlem Geir Vang.

Hva vi enn gjør har ingen betydning hvis vi ikke gjør det for noen, og her er vi interessert i å komme i tettere dialog med våre medlemmer. De må se meningen med å være betalende medlemmer, sier Karina Mengel, som fortsetter som medlemsansvarlig. Sist, men på ingen måte minst, vil vår nye styremedlem Marta Prerovska med sin bakgrunn fra ledelse og kommunikasjon sørge for god informasjon på nettsider og en aldri så liten fornyelse der.

Vårt mål er å bidra til at IEA Norge er en brukerorientert og relevant forening som svarer på sitt mandat om å spre Enneagrammet – i hele Norge!

Vil du også bidra? Kom med ideer, og bli gjerne medlem, slik at vi har mulighet til å bringe gode foredragsholdere til våre arrangementer (dvs. dekke reisekostnader), som gjerne kan være andre steder enn Oslo. Vi snakkes!

 

Kalender

<< aug 2020 >>
mtotfls
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Facebook

Denne uken blir vi bedre kjent med Nina Sjøvoll som har vært medlem i Enneagramforeningen i mange år. Nina jobber som Veileder og formidler.

Nina holder til i Oslo og har holdt en rekke kurs og foredrag om samspill og kommunikasjon i relasjoner med utgangspunkt i Enneagrammet.

Tusen takk for at du deler dine erfaringer med nettverket Nina, og for at du tok deg tid til en liten prat med oss.

#enneagrammet #enneagramforeningen #personligutvikling #selvutvikling #ledelse #kommunikasjon #samspill #Team #personlighetsmodell

Bli kjent med medlemmene i Enneagramforeningen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: