Nytt styre er i gang

Posted by
|

 

Nytt styre fra venstre til høyre: Claudia Talgo, Marta Prerovska, Karina Mengel, Dorthe Lie, Tom Johansen og Geir Vang (bakerst)

Styret, som ble valgt 8. mai, hadde sitt konstituerende møte i slutten av juni. Det er mye engasjement i gruppen, og vi er heldige som har så mange flotte mennesker som er villige til å bidra med hver sin kompetanse, sier påtroppende leder Claudia Talgo. Dorthe Lie, som var en av grunnleggerne til foreningen, er nestleder og deler økonomiansvar med leder.

Noe av det viktigste vi gjør for å spre kunnskap om Enneagrammet er å ha arrangementer for alle interesserte, og Tom Johansen har vært spesielt opptatt av dette i mange år. Han fortsetter som arrangementsansvarlig, sammen med nytt (vara)medlem Geir Vang.

Hva vi enn gjør har ingen betydning hvis vi ikke gjør det for noen, og her er vi interessert i å komme i tettere dialog med våre medlemmer. De må se meningen med å være betalende medlemmer, sier Karina Mengel, som fortsetter som medlemsansvarlig. Sist, men på ingen måte minst, vil vår nye styremedlem Marta Prerovska med sin bakgrunn fra ledelse og kommunikasjon sørge for god informasjon på nettsider og en aldri så liten fornyelse der.

Vårt mål er å bidra til at IEA Norge er en brukerorientert og relevant forening som svarer på sitt mandat om å spre Enneagrammet – i hele Norge!

Vil du også bidra? Kom med ideer, og bli gjerne medlem, slik at vi har mulighet til å bringe gode foredragsholdere til våre arrangementer (dvs. dekke reisekostnader), som gjerne kan være andre steder enn Oslo. Vi snakkes!

 

Kalender

<< jan 2020 >>
mtotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Arrangement

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: