Medlem

Meld deg inn i Enneagramforeningen i 2019!

IEA-Norge, Enneagramforeningen i Norge, er en gren av den internasjonale Enneagramforeningen, International Enneagram Association, IEA Global. Enneagrammet er et personlighetsverktøy som både kan brukes privat til egenutvikling, og i bedrifter for blant annet å jobbe med organisasjonsutvikling, team og rekruttering.

Foreningen er åpen for alle.

Som medlem i IEA-Norge er du en del av et levende og voksende nasjonalt og internasjonalt fellesskap.  Det er stadig flere som får øynene opp for Enneagrammets treffsikkerhet både i sitt profesjonelle og private liv.

Som medlem får du også rabatt på IEA-Norges mange arrangementer og tilsendt medlemsbrev med oversikt over aktiviteter.  I tillegg får du 10 % rabatt på kurs hos tjenesteleverandører som er profesjonelle medlemmer i IEA-Norge.  Og sist, men ikke minst, støtter du Enneagramforeningens arbeid for å øke bruken av og kjennskap til Enneagrammet i Norge.

Kan du tenke deg å bli medlem av foreningen er prisene for 2019 kr. 400 for private og kr. 1200,- for profesjonelle medlemmer. Du ser litt om medlemsfordeler og forskjellen på privat medlemsskap og proff-medlemsskap på denne siden: https://iea-norge.no/medlem/medlemsfordeler

Send oss en mail på post@iea.no med disse opplysningene:

Fullt navn (dette trenger vi for å registrere deg som medlem)
Mailadresse (her får du tilsendt nyhetsbrev et par ganger i året)
Adresse
Om du ønsker privat eller profesjonell medlemskap

Så hører du fra oss.

Vi ser frem til å se deg på arrangementene fremover, – og ta gjerne med venner og familie. Følg oss på Facebook for å være oppdatert på aktuelle arrangementer, nyheter rundt IEA Global og kunnskapsartikler om Enneagrammet fra inn- og utland.

Vårens arrangementer foregår på Litteraturhuset Oslo (Wergelandsveien 29)

6. februar med Kjersti Wold som snakker om Enneagrammet og individuasjon,
20. mars med Camilla Eftevaag som snakker om barnets ni personlighetstyper og
8. mai hvor vi avholder årsmøte og Enneagramkafé. Barbro Thorvaldsen, adjunkt, skal fortelle oss om Personlighetsenneagrammet og læreglede – å vokse og blomstre i liv og læring.

 

 

Kalender

<< okt 2019 >>
mtotfls
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Facebook

Sørafrika er vert for den internasjonale Enneagramkonferansen i år. Tittelen er spennende: The Art and Science of Consciousness. Norges eneste representant, Camilla Maria Eftevaag, sendte oss en hilsen og noen bilder. Tusen takk for det!
www.enneagramconference.net/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: