Medlem

Meld deg inn i Enneagramforeningen i 2020!

IEA-Norge, Enneagramforeningen i Norge, er en gren av den internasjonale Enneagramforeningen, International Enneagram Association, IEA Global. Enneagrammet er et personlighetsverktøy som både kan brukes privat til egenutvikling, og i bedrifter for blant annet å jobbe med organisasjonsutvikling, team og rekruttering.

Foreningen er åpen for alle.

Som medlem i IEA-Norge er du en del av et levende og voksende nasjonalt og internasjonalt fellesskap.  Det er stadig flere som får øynene opp for Enneagrammets treffsikkerhet både i sitt profesjonelle og private liv.

Som medlem får du også rabatt på IEA-Norges mange arrangementer og tilsendt medlemsbrev med oversikt over aktiviteter.  I tillegg får du 10 % rabatt på kurs hos tjenesteleverandører som er profesjonelle medlemmer i IEA-Norge.  Og sist, men ikke minst, støtter du Enneagramforeningens arbeid for å øke bruken av og kjennskap til Enneagrammet i Norge.

Kan du tenke deg å bli medlem av foreningen er prisene for 2020 kr. 300 for private og kr. 1000,- for profesjonelle medlemmer. Du ser litt om medlemsfordeler og forskjellen på privat medlemsskap og proff-medlemsskap på denne siden: https://iea-norge.no/medlem/medlemsfordeler

Send oss en mail på post@iea-norge.no med disse opplysningene:

Fullt navn (dette trenger vi for å registrere deg som medlem)
Mailadresse (her får du tilsendt nyhetsbrev et par ganger i året)
Adresse
Om du ønsker privat eller profesjonell medlemskap

Så hører du fra oss.

Vi ser frem til å se deg på arrangementene fremover, – og ta gjerne med venner og familie. Følg oss på Facebook for å være oppdatert på aktuelle arrangementer, nyheter rundt IEA Global og kunnskapsartikler om Enneagrammet fra inn- og utland.

Noen av arrangementer (flere kommer):

  • Årsmøte, den 22.4.2020

 

 

 

Kalender

<< aug 2020 >>
mtotfls
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Facebook

Denne uken blir vi bedre kjent med Nina Sjøvoll som har vært medlem i Enneagramforeningen i mange år. Nina jobber som Veileder og formidler.

Nina holder til i Oslo og har holdt en rekke kurs og foredrag om samspill og kommunikasjon i relasjoner med utgangspunkt i Enneagrammet.

Tusen takk for at du deler dine erfaringer med nettverket Nina, og for at du tok deg tid til en liten prat med oss.

#enneagrammet #enneagramforeningen #personligutvikling #selvutvikling #ledelse #kommunikasjon #samspill #Team #personlighetsmodell

Bli kjent med medlemmene i Enneagramforeningen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: