Jule-Enneagramkafé 4. desember

Posted by
|

Velkommen til alle på årets siste arrangement! Denne gangen blir det ikke foredrag, men et åpent møte blant Enneagraminteresserte som har lyst på litt oppfriskning av kunnskap, erfaringsdeling og rett og slett bare være blant andre som er nysgjerrige på seg selv og sine medmennesker. 

Desember er en travel måned, og ofte topper det seg i julen når familie og slekt er samlet over lengre tid 😉. Vi tilbyr deg et pusterom i denne travle tiden, og en mulighet til å snakke om både din egen og andres personlighet, som ofte kommer tydelig fram når vi blir stresset/presset.  

På programmet står en kort gjennomgang av typene (kanskje blir det en liten julevri på det?), der noen typer deler åpent om hva som kan være typisk atferd for dem, og vi kommer til å sette sammen type-grupper som kan snakke om akkurat “sin” type. Det er så befriende å høre at andre tenker som man gjør selv!   

Kanskje du ikke er sikker på typen din – da er det helt fantastisk å høre på hva typene snakker om seg imellom! Du vil kanskje kjenne igjen noen trekk som gir deg innsikt i dine egne filtre og tankemønstre, eller du kjenner igjen noen som står deg nær? 

Alle er hjertelig velkomne, og vi håper at mange vil benytte sjansen til å bli kjent med andre, med Enneagramforeningen og med de mange fordeler av å kjenne til Enneagrammet i hverdagen. Ingen forkunnskap kreves, og vi selger ingenting…  

 Har du spørsmål så kontakt oss gjerne på forhånd, vi håper virkelig å se akkurat deg denne kvelden.

Ta gjerne med en venn om du har lyst. 

 

Det blir også et lite julelotteri der du kan vinne bl.a. en bok om Enneagrammet! 

 

Kalender

<< jul 2020 >>
mtotfls
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook

Denne uken blir vi bedre kjent med Nina Sjøvoll som har vært medlem i Enneagramforeningen i mange år. Nina jobber som Veileder og formidler.

Nina holder til i Oslo og har holdt en rekke kurs og foredrag om samspill og kommunikasjon i relasjoner med utgangspunkt i Enneagrammet.

Tusen takk for at du deler dine erfaringer med nettverket Nina, og for at du tok deg tid til en liten prat med oss.

#enneagrammet #enneagramforeningen #personligutvikling #selvutvikling #ledelse #kommunikasjon #samspill #Team #personlighetsmodell

Bli kjent med medlemmene i Enneagramforeningen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arkiv

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: