Hvor finner jeg kurstilbydere innen Enneagrammet?

• Under Tjenester finner du profesjonelle tilbydere av Enneagrammet.

Hvor finner jeg en Enneagram coach?

• Denne siden inneholder ikke oversikt over Enneagram Coacher. Dette kan finnes via internett eller ved å sjekke våre profesjonelle tilbydere.

Hvordan blir jeg medlem?

• Ved å ta kontakt HER, eller sende en e-post til post@iea-norge.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi hvilken type medlemskap du ønsker (vanlig eller profesjonelt), samt ditt for- og etternavn, og fullstendig adresse.

Hvem kan bli medlem?

• Foreningen er åpen for alle som anvender Enneagrammet profesjonelt eller til egen personlig utvikling.

Hva koster årlig medlemskap?

• For vanlig medlemmer: kr 300.
  • For profesjonelle medlemmer: 1000.

Hva får jeg igjen for mitt medlemskap?

Profesjonelt:

• Avertere  egne tjenester på IEA-Norges nettsider, slik som gratis oppføring av for eksempel Finn-en-profesjonell, Finn-en-lærer, Finn-en-terapeut, Finn-en-Coach, Finn-en profesjonell rådgiver/ konsulent, Finn-helsepersonell, Finn-et-IEA profesjonelt medlem.
  • Profesjonelle medlemmer er forpliktet til å gi 10 % rabatt på kurs, maksimum kr 500, til alle medlemmer av IEA-Norge.
  • I tillegg får du samme medlemsfordeler som for vanlige medlemmer.

Vanlig:

• Invitasjon til og 10 % rabatt, inntil kr 500, på åpne kurs og seminarer avertert på IEA-Norges hjemmesider.
  • Invitasjon til alle aktiviteter i regi av IEA-Norge.
  • Adgang til en norsk organisasjon med et engasjert og spesialisert nettverk for Enneagrammet i Norge.
  • Invitasjon til IEA-Norges årlige generalforsamling, tilknyttet seminar med spennende foredragsholdere.
  • Motta tidsskriftet ”Nine Points Magazine” på mail. Dette er IEA’s nyhetsmagasin på engelsk med enneagramrelaterte artikler fra hele verden.
  • Være med på å støtte Enneagrammets utbredelse i Norge.
IEAs stiftere: