Årsmøte

Årsmøte 2019

Tid: 8. mai 2019, kl 17:30

Sted: Litteraturhuset Oslo

Det er en rettighet å delta på årsmøtet hvis du er medlem, og vi håper at så mange av dere som mulig har lyst og tid til å delta.

Agenda:
1. Velkommen og godkjenning av møteinnkalling og saksliste,
Valg av ordstyrer og referent.
2. Styrets beretning
3. Regnskap og fastsettelse av kontingent, Budsjett
4. Valg – Valgkomiteen fremlegger sin innstilling
5. Innkomne forslag
6. Møtet avsluttes

Forslag som skal behandles på årsmøtet skal være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.
Fullstendig saksliste gjøres tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Saker som medfører større endringer i foreningens vedtekter eller formål, eller er av større økonomisk betydning for medlemmene, må gjøres kjent for medlemmene senest tre uker før årsmøtet.

Alle medlemmer som har betalt kontingent for 2019 har adgang til årsmøtet – Vel møtt!

Påmelding til årsmøtet er ikke påkrevet, men vi ønsker en tilbakemelding om du kommer, så vi kan beregne sitteplan og servering.

Etter årsmøte avholder vi en av våre tradisjonelle Ennegramkafeer, og i år skal adjunkt Barbro Thorvaldsen fortelle oss om sine erfaringer med Enneagrammet i skole og voksenopplæring. Se mer under arrangementer: https://iea-norge.no/events/enneagramkaffe-barbro-thorvaldsen-om-personlighetsenneagrammet-og-laereglede

Referater fra tidligere årsmøter finner du her:

Årsmøte 2018 referat signert

<< okt 2019 >>
mtotfls

Sørafrika er vert for den internasjonale Enneagramkonferansen i år. Tittelen er spennende: The Art and Science of Consciousness. Norges eneste representant, Camilla Maria Eftevaag, sendte oss en hilsen og noen bilder. Tusen takk for det!
www.enneagramconference.net/

View on Facebook

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: