Årsmøte 2019

Tid: 8. mai 2019, kl 18

Sted: Litteraturhuset Oslo

Det er en rettighet å delta på årsmøtet hvis du er medlem, og vi håper at så mange av dere som mulig har lyst og tid til å delta.

Agenda:
1. Velkommen og godkjenning av møteinnkalling og saksliste,
Valg av ordstyrer og referent.
2. Styrets beretning
3. Regnskap og fastsettelse av kontingent, Budsjett
4. Valg – Valgkomiteen fremlegger sin innstilling
5. Innkomne forslag
6. Møtet avsluttes

Forslag som skal behandles på årsmøtet skal være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.
Fullstendig saksliste gjøres tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Saker som medfører større endringer i foreningens vedtekter eller formål, eller er av større økonomisk betydning for medlemmene, må gjøres kjent for medlemmene senest tre uker før årsmøtet.

Alle medlemmer som har betalt kontingent for 2019 har adgang til årsmøtet – Vel møtt!

Påmelding til årsmøtet er ikke påkrevet, men vi ønsker en tilbakemelding om du kommer, så vi kan beregne sitteplan og servering.

Etter årsmøte avholder vi en av våre tradisjonelle Ennegramkafeer, og i år skal adjunkt Barbro Thorvaldsen fortelle oss om sine erfaringer med Enneagrammet i skole og voksenopplæring. Se mer under arrangementer: https://iea-norge.no/events/enneagramkaffe-barbro-thorvaldsen-om-personlighetsenneagrammet-og-laereglede

Referater fra tidligere årsmøter finner du her:

Årsmøte 2018 referat signert

<< mar 2019 >>
mtotfls
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Har du noen gang lurt på hvordan det er mulig at søsken kan være så ulike? Eller tenkt over sannhetsgraden i utsagnet "like barn leker best"?
Camilla Eftevaag har mange års erfaring med barn av alle slag og har skrevet en fascinerende bok om hvordan vi kan forstå dem bedre.
Gå ikke glipp av et møte med henne der hun forteller om sine erfaringer med barn - og Enneagrammet. Vel møtt den 20. mars!

View on Facebook

På Tanum har de en egen seksjon for Enneagrammet. Derimot ingenting om Gestalt. Det må vel bety at #Enneagrammet er på vei til å bli kjent og at flere leser seg opp? Heia!
Ser dog at det mangler de gode norske og skandinaviske bøkene som har blitt skrevet de siste årene. Oppfordrer alle til å kjøpe bøkene på bokhandel for å gjøre dem oppmerksom på interessen som jo finnes! #krevdinbok #krevdinrett

View on Facebook
IEAs stiftere: