Årsmøte

Årsmøte 2020

Tid: 22. april 2020, kl. 17-18:30

Sted: digitalt møte, klikk her for å komme til det digitale møte (på dagen, gjerne noen minutter før, hvis du aldri har brukt zoom før. Du skal ikke behøve annet enn å klikke deg inn i møte, men da altså først rundt kl 16.45)

Årsmøtet er offentlig, og du har stemmerett hvis du er medlem. Vi håper at du har lyst og tid til å bidra med innspill og tilbakemeldinger. Vel møtt!

Agenda:
1. Velkommen og godkjenning av møteinnkalling og saksliste
Valg av ordstyrer og referent.

2. Forslag til endringer i vedtekter (av teknisk og praktisk art)

3. Styrets beretning (se video om aktiviteter i 2019, og les årsberetning)

4. Styrets visjoner og planer, til diskusjon

5. Regnskap og fastsettelse av kontingent, Budsjett

6. Valg – Valgkomiteen fremlegger sin innstilling

7. Møtet avsluttes

Forslag som skal behandles på årsmøtet skal være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.
Fullstendig saksliste gjøres tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Saker som medfører større endringer i foreningens vedtekter eller formål, eller er av større økonomisk betydning for medlemmene, må gjøres kjent for medlemmene senest tre uker før årsmøtet.

Som medlemmer regnes alle som har betalt kontingent for 2020.

Referater fra tidligere årsmøter finner du her:

Årsmøte 2018 referat signert

Årsmøte 2019 IEA Norge – Signert Protokoll

<< jul 2020 >>
mtotfls

Denne uken blir vi bedre kjent med Nina Sjøvoll som har vært medlem i Enneagramforeningen i mange år. Nina jobber som Veileder og formidler.

Nina holder til i Oslo og har holdt en rekke kurs og foredrag om samspill og kommunikasjon i relasjoner med utgangspunkt i Enneagrammet.

Tusen takk for at du deler dine erfaringer med nettverket Nina, og for at du tok deg tid til en liten prat med oss.

#enneagrammet #enneagramforeningen #personligutvikling #selvutvikling #ledelse #kommunikasjon #samspill #Team #personlighetsmodell

Bli kjent med medlemmene i Enneagramforeningen

View on Facebook

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: