Foreningen

Enneagramforeningen i Norge er en ideell forening som har som mål å spre kunnskapen om og bruken av Enneagrammet i Norge. Foreningen er også et forum som skal fremme kunnskaper og samarbeide mellom medlemmene. Foreningen ble stiftet i 2013. Våre medlemmer består av både dem som arbeider profesjonelt med Enneagrammet som verktøy, og dem som bruker det til sin egen personlige utvikling.

Foreningen er en gren av International Enneagram Association (IEA), noe som innebærer at vi har et brett kontaktnett av Enneagraminteresserte over hele verden. Vi har også ansvaret for at IEAs etiske retningslinjer blir fulgt i Norge.

IEA ble etablert ved Stanford University (USA) i 1994, og har siden vokst og spredd seg til mange land i flere verdensdeler. IEA er en aktiv organisasjon med engasjerte medlemmer som er opptatt av å bruke og formidle både teorier bak og anvendelsene av Enneagrammet.

<< okt 2019 >>
mtotfls

Sørafrika er vert for den internasjonale Enneagramkonferansen i år. Tittelen er spennende: The Art and Science of Consciousness. Norges eneste representant, Camilla Maria Eftevaag, sendte oss en hilsen og noen bilder. Tusen takk for det!
www.enneagramconference.net/

View on Facebook

IEAs stiftere består av Kirsti April Fønhus og disse: