Enneagrammets psykologiske nivåer, med Eva Karin Steira

Posted by
|
Kart utilgjengelig

Dato / tid
Date(s) - 13/03/2018
19:00 - 21:00

Sted
Litteraturhuset Oslo

Kategorier


 

Enneagrammets psykologiske nivåer beskriver veien hjem til din kjerne. De Ni Psykologiske Nivåene kan gi deg en forståelse for hvor på kartet du befinner deg akkurat nå. Det gir deg verdifull informasjon om hva du trenger å være oppmerksom på, og støtter deg i hva som er viktig å ha fokus på. Men kartet er ikke vår identitet. De fleste av oss kan oppfatte Enneagrammet som et klassifiseringssystem, en måte hvor vi gjenkjenner karakteristikker i oss selv og andre. Men om vi studerer Enneagrammet, vil vi etter hvert få en forståelse for at dette faktisk er et system som støtter oss i vår reise i å finne tilbake til oss selv, til vår kjernetilstand. Hensikten med beskrivelsen av de enkelte personlighetstypene er å gi en innføring og en forståelse for hvordan vår ego-struktur fungerer under stress og press. Hensikten med beskrivelsen av de Ni Psykologiske Nivåene er å gi en indikasjon på hvor du befinner deg i terrenget – og hvilken vei du trenger å bevege deg for å komme hjem til din kjernetilstand. Hvis Enneagrammet skal speile den menneskelige natur mer nøyaktig og reflektere de skiftende tilstander hos hver enkel type, må det også være mulig å betrakte vertikale bevegelser og utvikling innen hver type. Den vertikale dimensjonen beskriver våre ubevisste svingninger (psykologiske nivåer), mens den horisontale er en beskrivelse av hver personlighetstype.

er sertifisert i utviklingsnivå i Enneagrammet gjennom The Enneagram Institute i New York, og vil dele av sin innsikt på Enneagramkafeen.

Steira har 18 års erfaring fra forsikringsbransjen og konsulent- selskap med prosjektleder og lederansvar innen strategisk arbeid, er diplommarkedsøkonom og har master- program i prosjektledelse, BI.
Hun er leder- og teamutvikler og foredragsholder, og er utdannet ved The Enneagram Institute, New York. Hun har skrevet flere bøker om Enneagrammet, og er en av stifterne av Enneagramforeningen.

Add a comment

You must be logged in to comment.

Klar for å ta tak i det nye året? 💪
Som medlem får du gode priser på alle våre arrangementer, og du kan også følge med fra sofakroken (lenker til artikler, streaming av foredrag m.m.). Vi svarer gjerne på dine spørsmål ang. Enneagrammet, og håper at du synes kjennskap til Enneagrammet er nyttig for deg i din personlig vekst. Det er etter hvert mange som tilbyr kurs i å bli kjent med det noe komplekse systemet, og en personlig innføring anbefales uansett. Vi garanterer at du lærer noe for livet!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Trenger du en julepresang 🎁 til noen du er glad i?

Kjennskap til Enneagrammet er en gave til alle som er villig til å se litt nærmere på seg selv.🔍 I år ble det skrevet flere bøker 📚på norsk, og det er både kurs og foredrag du kan gi som opplevelsesgave.

𝐹ø𝑙𝑔 𝑜𝑠𝑠 𝑝å 𝑓𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘 (lik siden), vi skal holde deg oppdatert på hva som skjer. Vi bistår også gjerne med råd dersom du har spørsmål. 🎄𝐆𝐎𝐃 𝐉𝐔𝐋! 🎄✨
... See MoreSee Less

View on Facebook
IEAs stiftere: