Enneagramkafe 23. januar Kjenn deg selv som lærer

Posted by
|
Kart utilgjengelig

Dato / tid
Date(s) - 23/01/2018
19:00 - 21:00

Sted
Litteraturhuset Oslo

Kategorier


Som lærere bærer vi med oss vår personlighet inn i undervisningen. Kristin Aase og Bente Vetland har skrevet boken Kjenn deg selv som lærer, som Gyldendal Akademiske gir ut i januar. Boken og kursene som tilbys knyttet til boken har som formål å gi de som underviser større innsikt i hvordan personligheten preger relasjonen til elever og studenter. De har også utviklet praktiske metoder som de holder kurs om, basert på personlighetsverktøyet Enneagrammet og Kjernekvadranten. Metoder som gjør det lettere å gjøre mer av det som skoleforskningen sier er viktigst for læring og mestring: en trygg relasjon mellom lærer og elev og god struktur i undervisningen. Det er lettere å lykkes i relasjonsarbeidet når du får et enda klarere blikk på hva som er typisk deg.

Aase og Vetland vil på Enneagramkafeen gi innsikt i:
Hva forskningen innen skole og adferd sier om hva som er viktigst for læring og mestring.
Ulike personligheter i klasserommet – hva er deres drivkraft i undervisningen, hva kan stå i veien for et godt møte med eleven og hvordan kan dette justeres i møte med eleven.
Hvordan Enneagrammet og Kjernekvadranten sammen gir viktig innsikt i læreres kvaliteter, fallgruver, utfordringer og allergier
Hvordan ulike personlighetstyper kan jobbe energieffektivt for å spare energi til det som er viktigst, uten at det går ut over elevenes læring.

Det blir mulig å kjøpe boken under Enneagramkafeen.
http://www.gyldendal.no/…/Generel…/Kjenn-deg-selv-som-laerer

200.- for ikke-medlemmer

150.- for medlemmer

Betaling ved inngangen. Vi har vipps og tar kort.

IEAs stiftere: