Enneagramkafe 23. januar Kjenn deg selv som lærer

Posted by
|
Kart utilgjengelig

Dato / tid
Date(s) - 23/01/2018
19:00 - 21:00

Sted
Litteraturhuset Oslo

Kategorier


Som lærere bærer vi med oss vår personlighet inn i undervisningen. Kristin Aase og Bente Vetland har skrevet boken Kjenn deg selv som lærer, som Gyldendal Akademiske gir ut i januar. Boken og kursene som tilbys knyttet til boken har som formål å gi de som underviser større innsikt i hvordan personligheten preger relasjonen til elever og studenter. De har også utviklet praktiske metoder som de holder kurs om, basert på personlighetsverktøyet Enneagrammet og Kjernekvadranten. Metoder som gjør det lettere å gjøre mer av det som skoleforskningen sier er viktigst for læring og mestring: en trygg relasjon mellom lærer og elev og god struktur i undervisningen. Det er lettere å lykkes i relasjonsarbeidet når du får et enda klarere blikk på hva som er typisk deg.

Aase og Vetland vil på Enneagramkafeen gi innsikt i:
Hva forskningen innen skole og adferd sier om hva som er viktigst for læring og mestring.
Ulike personligheter i klasserommet – hva er deres drivkraft i undervisningen, hva kan stå i veien for et godt møte med eleven og hvordan kan dette justeres i møte med eleven.
Hvordan Enneagrammet og Kjernekvadranten sammen gir viktig innsikt i læreres kvaliteter, fallgruver, utfordringer og allergier
Hvordan ulike personlighetstyper kan jobbe energieffektivt for å spare energi til det som er viktigst, uten at det går ut over elevenes læring.

Det blir mulig å kjøpe boken under Enneagramkafeen.
http://www.gyldendal.no/…/Generel…/Kjenn-deg-selv-som-laerer

200.- for ikke-medlemmer

150.- for medlemmer

Betaling ved inngangen. Vi har vipps og tar kort.

4 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge

Gårsdagens foredrag med Kjersti Wold går fortsatt rundt i hodet mitt. Å høre våre forsvarsmekanismer omtalt på en så klok og ikke-dømmende måte hadde enorm effekt. Satt på bussen i morges og observerte hvor mange ganger jeg helt "automatisk" tok ut mobilen. Sikkert 8 ganger! Men ha, jeg tok meg i det, og kjente litt på dagen, formen og tankene mine. Utrolig spennende og berikende. Må huske å gjøre det i morgen også. Takk forresten til alle som kom, det var en fantastisk energi i rommet! #EnneagramRules #individuasjon #forsvarsmekanismer ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge
View on Facebook

Nå snakker vi litt med sidemann...tilbake live om litt. ... See MoreSee Less

View on Facebook
IEAs stiftere: