Enneagramkafe 29. august – Om å ta i bruk alle dine intelligenser

Posted by
|

Nina Sjøvoll, veileder og formidler, snakker om å bruke ens «blinde» intelligens.

Nina har erfart nytten av å hjelpe mennesker til i større grad å bli bevisst, og å ta i bruk sin «blinde» intelligens. Ved å ta i bruk ens ubrukte ressurser kommer man raskt til en bedre forståelse og dermed løsning av et problem.

Presentasjonen hennes vil bestå av hennes personlige erfaringer, samt eksempler fra egen praksis på hvordan vi kan «avsløre» vårt blinde senter og dermed få tilgang på flere ressurser i oss. Det blir eksempler på alle ulike kombinasjonene av hjerte-hodet-kroppssentrene, og hvordan det blir med ulik rekkefølge av primær, sekundær og (nærmest) blindt senter.

Dette blir spennede, engasjerende og meget matnyttig – så sett av kvelden!

Medlemmer: Kr. 150-, ikke-medlemmer Kr. 200,- Betales ved døra (vi har vipps og tar kort).
Gratis for studenter som er medlemmer i IEA-Norge.
Alle er velkommen! Ingen forkunnskap nødvendig – du kjenner deg garantert igjen.

Nina (www.ninasjøvoll.no) har i de senere år holdt flere kurs og retreater i Enneagrammet bl.a på Modum Bad og Sandom retreatsenter. Hun har sin egen veiledningspraksis og veileder både privatpersoner, ledere og par.

Hun har også hatt teamprosesser med flere team med Enneagrammet og den «blinde» intelligens som verktøy. Nina har hovedfag i helsefag, er utdannet karriereveileder, og er Enneagramutdannet fra
«9typerakademiet». Nina har også lang erfaring med utviklingsarbeid av både team og enkeltpersoner som leder.

Enneagramkaffeen 29.august er en unik mulighet til å bli kjent med henne og få høre om hennes erfaringer. I tillegg møter du mange andre som synes Enneagrammet er et spennende verktøy for personlig utvikling.

Tirsdag 29. august, kl. 19-21, på Helt Sentralt, direkte ved Oslo S.

3 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge

Gårsdagens foredrag med Kjersti Wold går fortsatt rundt i hodet mitt. Å høre våre forsvarsmekanismer omtalt på en så klok og ikke-dømmende måte hadde enorm effekt. Satt på bussen i morges og observerte hvor mange ganger jeg helt "automatisk" tok ut mobilen. Sikkert 8 ganger! Men ha, jeg tok meg i det, og kjente litt på dagen, formen og tankene mine. Utrolig spennende og berikende. Må huske å gjøre det i morgen også. Takk forresten til alle som kom, det var en fantastisk energi i rommet! #EnneagramRules #individuasjon #forsvarsmekanismer ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge
View on Facebook

Nå snakker vi litt med sidemann...tilbake live om litt. ... See MoreSee Less

View on Facebook
IEAs stiftere: