2018 medlemsskap – betal nå og spar penger!

Posted by
|

For å få med deg alle arrangementene og fordelene Enneagramforeningen har å by på anbefaler vi at du betaler medlemsskap. Det er 300.- i året, som gjør at foreningen har mulighet til å betale reisekostnader for de flotte foredragsholderne fra inn- og utlandet. Alle foredragsholdere gjør dette vederlagsfritt, fordi de ønsker å dele sin kunnskap og erfaring med nettopp deg, mens foreningen dekker utgiftene deres.

Fra nå og ut året får du tilbud om medlemsskap OG inngangsbillett til et av våre arrangementer til 400.- totalt. Du sparer altså allerede 100.- for første arrangement du går på, og alle kommende arrangementer får du til medlemspris (vanligvis 50.- billigere). Så her er det ingenting å lure på!

Bli medlem nå og hjelp oss holde det høye nivået på våre foredrag. Takk!

3 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge

Gårsdagens foredrag med Kjersti Wold går fortsatt rundt i hodet mitt. Å høre våre forsvarsmekanismer omtalt på en så klok og ikke-dømmende måte hadde enorm effekt. Satt på bussen i morges og observerte hvor mange ganger jeg helt "automatisk" tok ut mobilen. Sikkert 8 ganger! Men ha, jeg tok meg i det, og kjente litt på dagen, formen og tankene mine. Utrolig spennende og berikende. Må huske å gjøre det i morgen også. Takk forresten til alle som kom, det var en fantastisk energi i rommet! #EnneagramRules #individuasjon #forsvarsmekanismer ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Enneagramforeningen IEA-Norge
View on Facebook

Nå snakker vi litt med sidemann...tilbake live om litt. ... See MoreSee Less

View on Facebook
IEAs stiftere: